Free unmonitored chatting Frans z sex chat

But the overwhelming editorializing was a huge distraction.

I get that this is soft journalism and that feelings matter, but lines like, "the sound of those F-14s overhead just made me nauseous" don't help.

Një libër i ri, i shkruar nga ish-zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë Skot Meklelan, ka ngjallur polemika të shumta në Uashington.

Në libër thuhet se vendimi i Presidentit Bush për të ndërhyrë ushtarakisht në Irak 5 vjet më parë ishte një gabim i rëndë strategjik.

Për më tepër, ai e cilëson luftën si një “gabim të rëndë.” Ish-këshilltari më i lartë politik i Presidentit Bush, Karl Rouv, tha në një intervistë për kanalin televiziv Fox News Channel se nuk i kujtohet të ketë dëgjuar ndonjë koment të tillë nga Scot Mc Clellan më parë: “Këto komente nuk ngjajnë aspak me fjalët e Skotit.

Së paku jo me Skotin që kam njohur unë për vite të tëra.

Free unmonitored chatting-36Free unmonitored chatting-82

If your son or daughter was kidnapped would you want them back in minutes or find them many years later in an abandoned mine.

With a small plane and a 44 mega-pixel camera, they figured out how to watch an entire city all at once, all day long.

Whenever a bomb detonated, they could zoom onto that spot and then, because this eye in the sky had been there all along, they could scroll back in time and see - literally see - who planted it.

Djem e vajza të forcave ajrore, këto suksese do të arrihen, dhe kur të vijë ajo ditë, vendi ynë do të ketë arritur fitore dhe populli amerikan do të jetë më i sigurtë”.

Kur Skot Meklelan dha dorëheqjen nga detyra e zëdhënësit në prill 2006, ai tha se ndjente nder dhe mirënjohje që kishte qenë një pjesë e vogël e atij që e cilësoi si një ekip i shkëlqyer dhe i talentuar me njerëz shumë të mirë.

Leave a Reply